Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžių košė multicooker su pienu
Ryžių košė, virta su pienu, ilgam pasotina organizmą ir suteikia energijos dėl sudėtyje esančių sudėtinių angliavandenių. Tai mažai kaloringas patiekalas, kuriame gausu vitaminų ir mikroelementų. Pieno košei virti naudokite apvalių grūdų krakmolingas ryžių rūšis. Jie pasieks tinkamą švelnios pieno košės konsistenciją. Taip pat naudinga košė su džiovintais vaisiais. Sultenės, abrikosai ar džiovintos slyvos ne tik maloniai pagardins košę, bet ir bus naudingos organizmui.
Žingsnis 1
Išvirkite košę. Ryžius sudėkite į multicookerio dubenį ir supilkite pieną. Įdėkite išmirkytų sultenių, druskos ir cukraus, įdėkite gabalėlį sviesto. Viską gerai išmaišykite ir nustatykite režimą "Pieno košė" 60 minučių.
Žingsnis 2
Baigkite virti košę. Kai išvirs, įberkite žiupsnelį cinamono ir palikite košę 5-10 minučių.
Kategorijos