Ryžių košė multicooker su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžių košė multicooker su pienu

Ryžių košė, virta su pienu, ilgam pasotina organizmą ir suteikia energijos dėl sudėtyje esančių sudėtinių angliavandenių. Tai mažai kaloringas patiekalas, kuriame gausu vitaminų ir mikroelementų. Pieno košei virti naudokite apvalių grūdų krakmolingas ryžių rūšis. Jie pasieks tinkamą švelnios pieno košės konsistenciją. Taip pat naudinga košė su džiovintais vaisiais. Sultenės, abrikosai ar džiovintos slyvos ne tik maloniai pagardins košę, bet ir bus naudingos organizmui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių košė multicooker su pienu Žingsnis 1
Išvirkite košę. Ryžius sudėkite į multicookerio dubenį ir supilkite pieną. Įdėkite išmirkytų sultenių, druskos ir cukraus, įdėkite gabalėlį sviesto. Viską gerai išmaišykite ir nustatykite režimą "Pieno košė" 60 minučių.

Žingsnis 2

Ryžių košė multicooker su pienu Žingsnis 2
Baigkite virti košę. Kai išvirs, įberkite žiupsnelį cinamono ir palikite košę 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos