Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžių košė su džiovintais vaisiais
Pabandykite pusryčiams paruošti ryžių košę su džiovintais vaisiais - šis spalvingas patiekalas patrauks vaikų dėmesį. Į košę dedama džiovintų vyšnių, abrikosų ir džiovintų spanguolių. Rinkdamiesi džiovintus vaisius būtinai atkreipkite dėmesį į jų išvaizdą - vaisiai neturėtų būti pernelyg ryškūs ir blizgantys. Tai reiškia, kad produktas buvo apdorotas chemija, kad būtų lengviau transportuoti ir gražiau. Pirmenybę teikite "Ekstra" veislei.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Į puodą supilkite vandenį, suberkite ryžius, įberkite druskos. Įjunkite mažą ugnį ir virkite 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite ryžių košę su džiovintais vaisiais. Sumaišykite virtus ryžius su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilkite džiovintus vaisius, įdėkite sviesto. Išmaišykite. Palikite ant šiltos viryklės po dangčiu 15 minučių.
Kategorijos