Ryžių košė su džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžių košė su džiovintais vaisiais

Pabandykite pusryčiams paruošti ryžių košę su džiovintais vaisiais - šis spalvingas patiekalas patrauks vaikų dėmesį. Į košę dedama džiovintų vyšnių, abrikosų ir džiovintų spanguolių. Rinkdamiesi džiovintus vaisius būtinai atkreipkite dėmesį į jų išvaizdą - vaisiai neturėtų būti pernelyg ryškūs ir blizgantys. Tai reiškia, kad produktas buvo apdorotas chemija, kad būtų lengviau transportuoti ir gražiau. Pirmenybę teikite "Ekstra" veislei.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių košė su džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Į puodą supilkite vandenį, suberkite ryžius, įberkite druskos. Įjunkite mažą ugnį ir virkite 30 minučių.

Žingsnis 2

Ryžių košė su džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Paruoškite ryžių košę su džiovintais vaisiais. Sumaišykite virtus ryžius su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilkite džiovintus vaisius, įdėkite sviesto. Išmaišykite. Palikite ant šiltos viryklės po dangčiu 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos