Publikavimo data: 2024-06-09
Ryžių košė su kokosų pienu ir sultenėmis
Ryžių košė su kokosų pienu ir sultenėmis - sveiki pusryčiai. Patiekalas prisotintas tropinių kokosų, apelsinų ir prieskonių aromatų. Košės skonį ir aromatą galite keisti įvairiais prieskoniais pagal savo skonį. O paruoštą patiekalą galima papildyti mėgstamais vaisiais ir uogomis: ananasais, braškėmis, bananais arba pridėti kokosų drožlių, medaus, vaisių sirupo, džiovintų vaisių ir riešutų. Košė gaunasi labai lengva ir aromatinga, kurią galima ruošti pusryčiams poilsio dieną.
Žingsnis 1
Ryžius užpilkite puodeliu vandens ir virkite, kol ryžiai išvirs iki pusės. Supilkite pieną į kitą puodą, suberkite apelsino žievelę, cinamoną ir varškę. Užvirinkite pieną. Tada į puodą su pienu suberkite ryžius ir virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių. Išimkite iš puodo širdžių žvaigždutes.
Žingsnis 2
Į košę įpilkite kokosų pieno ir sultenių. Virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių. Pagal skonį įberkite cukraus ir druskos.
Kategorijos