Ryžių košė su kokosų pienu ir sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Ryžių košė su kokosų pienu ir sultenėmis

Ryžių košė su kokosų pienu ir sultenėmis - sveiki pusryčiai. Patiekalas prisotintas tropinių kokosų, apelsinų ir prieskonių aromatų. Košės skonį ir aromatą galite keisti įvairiais prieskoniais pagal savo skonį. O paruoštą patiekalą galima papildyti mėgstamais vaisiais ir uogomis: ananasais, braškėmis, bananais arba pridėti kokosų drožlių, medaus, vaisių sirupo, džiovintų vaisių ir riešutų. Košė gaunasi labai lengva ir aromatinga, kurią galima ruošti pusryčiams poilsio dieną.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių košė su kokosų pienu ir sultenėmis Žingsnis 1
Ryžius užpilkite puodeliu vandens ir virkite, kol ryžiai išvirs iki pusės. Supilkite pieną į kitą puodą, suberkite apelsino žievelę, cinamoną ir varškę. Užvirinkite pieną. Tada į puodą su pienu suberkite ryžius ir virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių. Išimkite iš puodo širdžių žvaigždutes.

Žingsnis 2

Į košę įpilkite kokosų pieno ir sultenių. Virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių. Pagal skonį įberkite cukraus ir druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos