Ryžių košė su mėsa "A la pilaf" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ryžių košė su mėsa "A la pilaf"

Vištienos filė mėsos pakaitalas, kurį greitai ir lengvai paruošite.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių košė su mėsa "A la pilaf" Žingsnis 1
Kubeliais supjaustytą vištienos filė kepkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 2

Ryžių košė su mėsa "A la pilaf" Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir maišydami pakepinkite.

Žingsnis 3

Ryžių košė su mėsa "A la pilaf" Žingsnis 3
Įberkite plovo prieskonių arba mėgstamų prieskonių. Aš naudojau zirą, ciberžolę, papriką ir maltus juoduosius pipirus.

Žingsnis 4

Ryžių košė su mėsa "A la pilaf" Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotas morkas, jų turi būti daug, beveik tiek pat, kiek ir mėsos, išmaišykite.

Žingsnis 5

Ryžių košė su mėsa "A la pilaf" Žingsnis 5
Sudėkite nuluptus česnakus ir maišydami kepkite dar penkias minutes.

Žingsnis 6

Ryžių košė su mėsa "A la pilaf" Žingsnis 6
Užpilkite šaltu vandeniu, kad ryžiai būtų apsemti maždaug dviem pirštais, gerai pasūdykite, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol vanduo išvirs, apie pusvalandį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos