Publikavimo data: 2025-08-18
Ryžių košė su mėsa "A la pilaf"
Vištienos filė mėsos pakaitalas, kurį greitai ir lengvai paruošite.
Žingsnis 1
Kubeliais supjaustytą vištienos filė kepkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir maišydami pakepinkite.
Žingsnis 3
Įberkite plovo prieskonių arba mėgstamų prieskonių. Aš naudojau zirą, ciberžolę, papriką ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotas morkas, jų turi būti daug, beveik tiek pat, kiek ir mėsos, išmaišykite.
Žingsnis 5
Sudėkite nuluptus česnakus ir maišydami kepkite dar penkias minutes.
Žingsnis 6
Užpilkite šaltu vandeniu, kad ryžiai būtų apsemti maždaug dviem pirštais, gerai pasūdykite, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol vanduo išvirs, apie pusvalandį.
Kategorijos