Ryžių košė su pienu ir sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ryžių košė su pienu ir sultenėmis

Tai visiems nuo vaikystės pažįstamas pieniškos ryžių košės su sultenėmis receptas. Norint ją tinkamai paruošti, reikia žinoti keletą paslapčių. Reikia pasirinkti tinkamą ryžių rūšį, pieną supilti tinkamu metu ir iš anksto tinkamai paruošti rūgštynes. Jei laikysitės mūsų patarimų, pieniška ryžių košė bus traški ir labai skani. Tokią košę galima paruošti vaikams pusryčiams ir jie bus pilni energijos iki pietų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių košė su pienu ir sultenėmis Žingsnis 1
Prieš verdant ryžius ir sultenes atskirai 10-15 minučių užpilkite karštu vandeniu ir gerai nuplaukite.

Žingsnis 2

Ryžių košė su pienu ir sultenėmis Žingsnis 2
Ryžius sudėkite į puodą ir įpilkite 2 puodelius vandens. Virkite ryžius ant silpnos ugnies, kol vanduo beveik visiškai išgaruos, tada supilkite pieną ir virkite dar 10-15 minučių. Retkarčiais pamaišykite košę, kad ji nesudegtų.

Žingsnis 3

Ryžių košė su pienu ir sultenėmis Žingsnis 3
Druska, cukrus ir sviestas. Uždenkite košę dangčiu ir palikite 10 minučių. Įdėkite garuose virtų sultenių ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos