Ryžių kremo pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Ryžių kremo pyragas

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių kremo pyragas Žingsnis 1
Nuplautus ryžius užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Ryžių kremo pyragas Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite šakute, įmaišykite grietinę ir žiupsnelį druskos. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Ryžių kremo pyragas Žingsnis 3
Į gautą mišinį dalimis, nuolat maišydami, suberkite miltų mišinį.

Žingsnis 4

Ryžių kremo pyragas Žingsnis 4
Konservus sutrinkite šakute iki vientisos masės. Sudėkite virtus ryžius ir išmaišykite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 5

Ryžių kremo pyragas Žingsnis 5
Ištepkite formą aliejumi. Geriau naudoti formą. Išpilkite dalį tešlos, tada sudėkite įdarą ir gerai išlyginkite. Ant viršaus supilkite likusią tešlą.

Žingsnis 6

Ryžių kremo pyragas Žingsnis 6
Pyragą kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Kai pasirodys auksinė pluta, patikrinkite, ar pyragas paruoštas. Atsargiai išimkite formą atidarydami ją. Ir mėgaukitės švelnia tešla bei sultingu įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos