Publikavimo data: 2024-05-15
Ryžių kremo pyragas
Žingsnis 1
Nuplautus ryžius užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite šakute, įmaišykite grietinę ir žiupsnelį druskos. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į gautą mišinį dalimis, nuolat maišydami, suberkite miltų mišinį.
Žingsnis 4
Konservus sutrinkite šakute iki vientisos masės. Sudėkite virtus ryžius ir išmaišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 5
Ištepkite formą aliejumi. Geriau naudoti formą. Išpilkite dalį tešlos, tada sudėkite įdarą ir gerai išlyginkite. Ant viršaus supilkite likusią tešlą.
Žingsnis 6
Pyragą kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Kai pasirodys auksinė pluta, patikrinkite, ar pyragas paruoštas. Atsargiai išimkite formą atidarydami ją. Ir mėgaukitės švelnia tešla bei sultingu įdaru.
Kategorijos