Publikavimo data: 2024-06-16
Ryžių makaronai su krevetėmis sojų padaže
Ryžių makaronai, grybai ir krevetės - iš pirmo žvilgsnio visiškai skirtingų kultūrų patiekalai, tačiau, nepaisant to, susitikę viename patiekale jie sukuria unikalų ansamblį, kuris priverčia skonio receptorius dainuoti iš malonumo ir jaudina vien dėl savo išvaizdos.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžių makaronus. Įmeskite juos į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 3-4 minutes, kol jie taps al dente. Tada makaronus nusausinkite ir lengvai nuplaukite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Nulupkite krevetes nuo kiautų ir apkepkite jas alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Į krevetes sudėkite plonais griežinėliais supjaustytus grybus ir troškinkite, kol suminkštės. Tada pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir česnakų milteliais.
Žingsnis 3
Sudėkite makaronus prie krevečių ir gerai išmaišykite, tada supilkite sojų padažą. Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite dar porą minučių, tada nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos