Publikavimo data: 2024-04-01
Ryžių makaronai su vištiena
Ryžių makaronai - Japonijoje ir Kinijoje paplitęs produktas, gaminamas iš ryžių miltų. Ryžių makaronai mums žinomi funchoza arba "stiklinių makaronų" pavadinimu. Makaronai gerai perima bet kokio padažo, prieskonių ir pagardų jiems suteikiamą skonį. Dėl jų makaronų skonis tampa neįtikėtinas. Funčozą lengva paruošti, tereikia ją užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti kelias minutes. Makaronuose nėra druskos ir kvietinių miltų, todėl juos gali vartoti žmonės, sergantys inkstų ligomis ir alergiški glitimui.
Žingsnis 1
Išimkite iš paprikų šerdį ir sėklas ir supjaustykite jas stambiais griežinėliais.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę supjaustykite vienodais, lygiais gabalėliais.
Žingsnis 4
Užvirinkite vandenį ir 5 minutėms į jį įmeskite ryžių makaronus.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite vištieną ir daržoves. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Supilkite padažą ir šiek tiek pakepinkite daržoves bei vištieną padaže.
Žingsnis 7
Sudėkite makaronus, pabarstykite sezamo sėklomis ir išmaišykite.
Kategorijos