Publikavimo data: 2024-10-12
Ryžių makaronai su vištienos filė ir grybais
Ryžių makaronai su vištienos filė ir grybais - labai skanus ir sveikas patiekalas su Azijos virtuvės prieskoniais. Patiekalas gaunasi neįtikėtinai kvapnus, sultingas ir ryškus tiek skoniu, tiek vizualiai. Ryžių makaronai harmoningai dera su vištiena ir daržovėmis, o sojų padažas paryškina ir sustiprina jų skonį. Tokiame patiekale galite eksperimentuoti su daržovių sudėtimi, pavyzdžiui, pridėti morkų arba pupeles pakeisti žaliaisiais žirneliais. Šis patiekalas bus geras pasirinkimas ir pietums, ir vakarienei.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Papriką supjaustykite plonomis juostelėmis. Žaliuosius svogūnus ir grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pupeles (neatšildytas) supjaustykite tokio pat dydžio gabalėliais, kaip ir likusius ingredientus. Smulkiai supjaustykite aštriąją papriką ir česnaką. Ryžių makaronus išvirkite pagal pakuotės nurodymus.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite alyvuogių aliejaus ir kepkite mėsos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos. Į mėsą sudėkite šparagines pupeles, česnaką, saldžiąją ir aštriąją paprikas. Kelias minutes maišydami kepkite visus produktus.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite grybus ir žaliuosius svogūnus ir viską pakepinkite 1 minutę. Sumaišykite sojų padažą ir vandenį, tada mišinį supilkite į keptuvę. Sudėkite virtus ryžių makaronus, atsargiai išmaišykite ir troškinkite dar kelias minutes.
Kategorijos