Ryžių miltų koldūnai su kopūstais ir malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ryžių miltų koldūnai su kopūstais ir malta mėsa

Sveikų koldūnų su kopūstais ir malta mėsa receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių miltų koldūnai su kopūstais ir malta mėsa Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens ir druskos. Išmaišykite. Supilkite ryžių miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Ryžių miltų koldūnai su kopūstais ir malta mėsa Žingsnis 2
Padalykite tešlą į mažus apskritimus ir iškočiokite į plokščius pyragėlius. Paruoškite įdarą: smulkiai supjaustykite kopūstus ir sumaišykite su malta mėsa. Įdarą dėkite ant pyragėlių.

Žingsnis 3

Ryžių miltų koldūnai su kopūstais ir malta mėsa Žingsnis 3
Uždenkite koldūnų kraštus. 10 minučių virkite pasūdytame verdančiame vandenyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos