Ryžių sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Ryžių sausainiai

Tradiciškai sausainių tešla gaminama iš kvietinių miltų. Tačiau kai kurie žmonės mieliau gamina sausainius iš ryžių miltų. Ir viskas dėl to, kad juose nėra glitimo. Ryžių sausainiai būna purūs, orūs ir labai skanūs. Reikės cukraus, kiaušinių, šiek tiek druskos ir 1 puodelio ryžių miltų. Ryžių miltų galima pasigaminti patiems tiesiog namuose. Jums tereikia ryžių ir kavos malūnėlio. Į miltus sumalti ryžiai išdžiovinami keptuvėje, o tada galite pasigaminti gardų sausainį be glitimo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių sausainiai Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius. Tam juos sudaužykite į dubenį, suberkite cukrų ir druską. Įjunkite mikserį didžiausiu greičiu ir plakite 5 minutes.

Žingsnis 2

Ryžių sausainiai Žingsnis 2
Į kiaušinių masę įmaišykite miltų mišinį. Švelniai išmaišykite šaukštu arba mentele.

Žingsnis 3

Ryžių sausainiai Žingsnis 3
Pradėkite kepti ryžių miltų sausainius. Perkelkite tešlą į formą ir paskirstykite mentele. Dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 20-25 minutes.

Žingsnis 4

Po to išimkite formą. Palikite atvėsti. Dėl šios gudrybės sausainiai išlaikys savo formą ir nesusigulės.

Žingsnis 5

Išimkite biskvitą iš formos ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos