Publikavimo data: 2024-05-19
Ryžių sausainiai
Tradiciškai sausainių tešla gaminama iš kvietinių miltų. Tačiau kai kurie žmonės mieliau gamina sausainius iš ryžių miltų. Ir viskas dėl to, kad juose nėra glitimo. Ryžių sausainiai būna purūs, orūs ir labai skanūs. Reikės cukraus, kiaušinių, šiek tiek druskos ir 1 puodelio ryžių miltų. Ryžių miltų galima pasigaminti patiems tiesiog namuose. Jums tereikia ryžių ir kavos malūnėlio. Į miltus sumalti ryžiai išdžiovinami keptuvėje, o tada galite pasigaminti gardų sausainį be glitimo.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius. Tam juos sudaužykite į dubenį, suberkite cukrų ir druską. Įjunkite mikserį didžiausiu greičiu ir plakite 5 minutes.
Žingsnis 2
Į kiaušinių masę įmaišykite miltų mišinį. Švelniai išmaišykite šaukštu arba mentele.
Žingsnis 3
Pradėkite kepti ryžių miltų sausainius. Perkelkite tešlą į formą ir paskirstykite mentele. Dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 20-25 minutes.
Žingsnis 4
Po to išimkite formą. Palikite atvėsti. Dėl šios gudrybės sausainiai išlaikys savo formą ir nesusigulės.
Žingsnis 5
Išimkite biskvitą iš formos ir patiekite.
Kategorijos