Publikavimo data: 2024-01-06
Ryžių sūreliai receptas
Sūrio pyragaičiai su ryžių miltais yra tokie pat skanūs kaip ir įprasti sūrio pyragaičiai. Svarbiausia, kad juose mažai kalorijų. Ryžių miltuose yra daug krakmolo, tačiau juose nėra glitimo, todėl jie priklauso dietiniams produktams. Dar vienas ryžių miltų privalumas yra tas, kad jie sumažina saldžių produktų poreikį. Ryžių sūreliai su varške kepant keptuvėje gaunasi švelnesni ir minkštesni nei iš kvietinių miltų.
Žingsnis 1
Paruoškite reikiamus ingredientus. Giliame dubenyje šakute sutrinkite varškę. Jei naudojate grūdų varškę, pertrinkite ją per blenderį. Šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite varškę su kiaušiniu. Jei įmanoma, naudokite šviežią arba ūkišką varškę. Nuo varškės kokybės priklausys, kokie purūs bus varškėčiai.
Žingsnis 3
Į mišinį suberkite persijotus miltus. Taip pat suberkite kepimo miltelius. Jei neturite kepimo miltelių, galite naudoti sodą. Galite gesinti citrina arba actu. Tai būtina, kad sūrio pyragaičiai išliktų sultingi. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite šokoladą. Dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Tešla turi būti tokia, kad beveik neliptų prie rankų. Miltų gali prireikti šiek tiek daugiau arba mažiau, tai priklauso nuo varškės drėgnumo. Kai pasieksite tokią konsistenciją, iš tešlos suformuokite 4-5 cm skersmens dešrelę. Supjaustykite ją maždaug 2 cm storio apskritimais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Sudėkite į ją sūrio pyragėlius ir kepkite juos ant vidutinės ugnies po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Jei norite, kad sūrio pyragėliai būtų sveikesni, aliejaus galite nenaudoti. Tačiau tuomet įsitikinkite, kad jie nesudegs ir keptuvė per daug neįkaista.
Žingsnis 6
Sūrio pyragėlius patiekite su neriebia uogiene arba grietine. Arba tiesiog papuoškite patiekalą uogomis.
Kategorijos