Ryžių, svogūnų ir konservuotos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Ryžių, svogūnų ir konservuotos žuvies salotos

Švelnios, kvapnios ir aštrios žuvies salotos su ryžiais - puikus užkandis bet kuriuo metų laiku. Pagal klasikinį receptą tokios salotos ruošiamos iš žuvies konservų. Šiose salotose derinami produktai, kurie nedažnai sutinkami viename patiekale. Tačiau būtent nesuderinamų dalykų sandūroje atsiranda gardūs originalūs užkandžiai. Ryžių, svogūnų ir žuvies konservų salotos neabejotinai patiks tiems, kurie mėgsta paprastai paruošiamus patiekalus iš turimų ingredientų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių, svogūnų ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į dubenį, įpilkite 1 šaukštelį cukraus ir 1 šaukštą acto. Viską sumaišykite ir palikite 15 minučių. Nusausinkite žuvies konservus, išimkite kaulus ir sutrinkite šakute. Supjaustykite agurkus griežinėliais. Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Ryžių, svogūnų ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotų dubenį įdėkite kepimo žiedą. Į jį pirmiausia sudėkite pusę virtų ryžių, tada pusę žuvies ir pusę marinuotų svogūnų. Ant viršaus užtepkite majonezo tinklelį. Sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus. Tada sluoksnius pakartokite: sudėkite likusius ryžius, žuvį ir svogūnus. Taip pat padarykite majonezo tinklelį. Paskutiniu sluoksniu sudėkite kiaušinius. Dėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai. Prieš patiekdami išimkite virimo žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos