Publikavimo data: 2025-08-21
Šakšuka - sotūs pusryčiai
Tradiciniai žydų pusryčiai. Labai skanūs ir sotūs, suteikiantys energijos visai dienai.
Žingsnis 1
Pomidoruose padarykite kryžiaus formos pjūvį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite baltąją žaliojo svogūno dalį, aštriąją papriką ir česnaką.
Žingsnis 4
Augaliniame aliejuje porą minučių pakepinkite svogūną, česnaką ir pipirus.
Žingsnis 5
Sudėkite pomidorus, įberkite druskos, pipirų ir kepkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Padarykite įdubas ir į jas įmuškite kiaušinius. Uždenkite dangčiu ir kepkite, kol kiaušiniai apskrus, apie 5 minutes.
Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą pabarstykite žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos