Šakšuka - sotūs pusryčiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Šakšuka - sotūs pusryčiai

Tradiciniai žydų pusryčiai. Labai skanūs ir sotūs, suteikiantys energijos visai dienai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Šakšuka - sotūs pusryčiai Žingsnis 1
Pomidoruose padarykite kryžiaus formos pjūvį, nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę.

Žingsnis 2

Šakšuka - sotūs pusryčiai Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Šakšuka - sotūs pusryčiai Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite baltąją žaliojo svogūno dalį, aštriąją papriką ir česnaką.

Žingsnis 4

Šakšuka - sotūs pusryčiai Žingsnis 4
Augaliniame aliejuje porą minučių pakepinkite svogūną, česnaką ir pipirus.

Žingsnis 5

Šakšuka - sotūs pusryčiai Žingsnis 5
Sudėkite pomidorus, įberkite druskos, pipirų ir kepkite dar 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Šakšuka - sotūs pusryčiai Žingsnis 6
Padarykite įdubas ir į jas įmuškite kiaušinius. Uždenkite dangčiu ir kepkite, kol kiaušiniai apskrus, apie 5 minutes.

Žingsnis 7

Paruoštą patiekalą pabarstykite žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, kiaušinių patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, aštriai, pusryčiai, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, Šakšuka, vaizdo įrašo receptas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai

Kategorijos