Saldi rudens desertinė košė. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Saldi rudens desertinė košė.

Labai skani desertinė košė, kurią ruošiu rudenį, obuolių ir moliūgų sezono metu. Košė būna labai sveika ir skani. Net mano 2 metų dukra, kuri nevalgo košių, šią valgo su malonumu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 1
Kelias valandas mirkykite soras (galite mirkyti per naktį).

Žingsnis 2

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 2
Išmirkykite razinas.

Žingsnis 3

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 3
Pamirkykite abrikosus.

Žingsnis 4

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 4
Nuplaukite soras, supilkite jas į puodą (turiu multicookerį) ir užpilkite dviem puodeliais vandens, padėkite virti.

Žingsnis 5

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 5
Moliūgą nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 6

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 6
Po 15 minučių virimo įmaišykite tarkuotą moliūgą.

Žingsnis 7

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 7
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į košę.

Žingsnis 8

Abrikosus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 9

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 9
Į košę suberkite abrikosus ir sultenes.

Žingsnis 10

Saldi rudens desertinė košė. Žingsnis 10
Supilkite pieną ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 11

Baigiant virti, įdėkite sviesto ir cinamono.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, šokoladiniai desertai, manų kruopų košė, receptų knyga, pieno kokteiliai, manų kruopos

Kategorijos