Publikavimo data: 2025-08-19
Saldi rudens desertinė košė.
Labai skani desertinė košė, kurią ruošiu rudenį, obuolių ir moliūgų sezono metu. Košė būna labai sveika ir skani. Net mano 2 metų dukra, kuri nevalgo košių, šią valgo su malonumu.
Žingsnis 1
Kelias valandas mirkykite soras (galite mirkyti per naktį).
Žingsnis 2
Išmirkykite razinas.
Žingsnis 3
Pamirkykite abrikosus.
Žingsnis 4
Nuplaukite soras, supilkite jas į puodą (turiu multicookerį) ir užpilkite dviem puodeliais vandens, padėkite virti.
Žingsnis 5
Moliūgą nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 6
Po 15 minučių virimo įmaišykite tarkuotą moliūgą.
Žingsnis 7
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į košę.
Žingsnis 8
Abrikosus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 9
Į košę suberkite abrikosus ir sultenes.
Žingsnis 10
Supilkite pieną ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 11
Baigiant virti, įdėkite sviesto ir cinamono.
Kategorijos