Saldi ryžių košė su mangais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Saldi ryžių košė su mangais

Ryžių košė yra nacionalinis japonų virtuvės patiekalas. Nuo senų laikų ryžiai laikomi sveiku produktu. Šis patiekalas yra švelnaus ir subtilaus skonio. Ryžiai turi sodrų kokosų skonį. Jis verdamas labai lengvai ir paprastai. Tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos ir stebi savo sveikatą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Saldi ryžių košė su mangais Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite ryžius. Tada ant ugnies užkaiskite kokosų pieną. Tada suberkite cukrų ir užvirinkite. Tada suberkite kukurūzų krakmolą.

Žingsnis 2

Saldi ryžių košė su mangais Žingsnis 2
Į ryžius supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Nulupkite mangą ir supjaustykite mažais kubeliais. Suformuokite ryžius į rutuliukus ir uždėkite ant lėkštės, prispausdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos