Publikavimo data: 2025-08-17
Saldieji kukurūzai su olandišku sūriu
Saldūs kukurūzai su olandišku sūriu - tai užkandis, kuriam nereikia ypatingų kulinarinių įgūdžių. Jį galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų. Ruošiant tinka jauni konservuoti kukurūzai, kurie kartu su grietinėlės ir pieno padažu įgauna subtilią struktūrą. Cukraus kiekį galima reguliuoti savarankiškai, atsižvelgiant į norimą saldumo lygį.
Žingsnis 1
Išvirkite kukurūzus. Kukurūzus sudėkite į nedidelį puodą. Supilkite grietinėlę, sviestą, druską, pipirus ir cukrų. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus ir pieną. Tada gautą mišinį supilkite ant kukurūzų. Išmaišykite ir pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Virkite, kol mišinys sutirštės.
Žingsnis 2
Įdėkite sūrio. Perkelkite saldžiuosius kukurūzus į salotinę, pabarstykite tarkuotu olandišku sūriu ir išmaišykite.
Kategorijos