Saldinti sutirštinto pieno blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Saldinti sutirštinto pieno blyneliai

Blynai - visame pasaulyje populiarus patiekalas, kurio šaknys siekia Rusiją. Šis patiekalas išpopuliarėjo kaip geriausi pusryčiai, nes yra labai skanus ir sotus, blynus galima lengvai pasiimti su savimi į darbą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldinti sutirštinto pieno blyneliai Žingsnis 1
Supilkite kondensuotą pieną į dubenį, kuriame minkysite tešlą. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Į kondensuoto pieno skardinę įpilkite puodelį verdančio vandens. Atsargiai supilkite šį verdantį vandenį į tešlą, lėtai maišydami. Į tešlą suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite. Į tešlą įpilkite dar vieną puodelį verdančio vandens ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Saldinti sutirštinto pieno blyneliai Žingsnis 2
Tešla būna skysta ir burbuliuoja. Kepkite blynus apvalioje formoje orkaitėje 10-20 min. aukštoje temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos