Saldinti sutirštinto pieno blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Saldinti sutirštinto pieno blyneliai

Blynai - visame pasaulyje populiarus patiekalas, kurio šaknys siekia Rusiją. Šis patiekalas išpopuliarėjo kaip geriausi pusryčiai, nes yra labai skanus ir sotus, blynus galima lengvai pasiimti su savimi į darbą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Saldinti sutirštinto pieno blyneliai Žingsnis 1
Supilkite kondensuotą pieną į dubenį, kuriame minkysite tešlą. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Į kondensuoto pieno skardinę įpilkite puodelį verdančio vandens. Atsargiai supilkite šį verdantį vandenį į tešlą, lėtai maišydami. Į tešlą suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite. Į tešlą įpilkite dar vieną puodelį verdančio vandens ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Saldinti sutirštinto pieno blyneliai Žingsnis 2
Tešla būna skysta ir burbuliuoja. Kepkite blynus apvalioje formoje orkaitėje 10-20 min. aukštoje temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos