Publikavimo data: 2024-06-15
Saldūs bananiniai blyneliai
Jei norite paįvairinti pusryčius ir įtikti visiems šeimos nariams, paruoškite kvapnių bananinių blynų. Saldūs, orūs ir skanūs skanėstai pakels nuotaiką net ir niūrią dieną. Gaminimui reikės minimalių ingredientų. Blynelius galima įdaryti uogomis, uogiene arba paskaninti mėgstamu priedu.
Žingsnis 1
Supjaustykite bananus gabaliukais, sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute, palaipsniui įpilkite pusę pieno ir sutrinkite iki vientisos masės. Sudėkite kiaušinius ir cukrų ir gerai išplakite. Tada sudėkite sviestą, miltus ir likusį pieną ir kruopščiai išsukite.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir teptuku ištepkite. Pilkite tešlą ir kepkite ant mažos ugnies iš abiejų pusių.
Kategorijos