Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais

Blynus mėgsta visi - ir suaugusieji, ir vaikai. Jie derinami su įvairiais produktais, sūrūs ir saldūs. Šiandien norėčiau pasiūlyti gardų obuolių įdarą blynams!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais Žingsnis 1
Iš anksto iškepkite blynus pagal mėgstamą receptą. Obuoliai turi būti nulupti.

Žingsnis 2

Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais Žingsnis 2
Obuolius perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais (galite supjaustyti kubeliais arba juostelėmis).

Žingsnis 3

Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite pusę sviesto, sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.

Žingsnis 4

Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais Žingsnis 4
Virkite obuolius, kol jie suminkštės ir pakeis spalvą. Atvėsinkite įdarą.

Žingsnis 5

Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais Žingsnis 5
Užtepkite 1 valgomąjį šaukštą įdaro ant blyno ir suvyniokite į voką ar vamzdelį.

Žingsnis 6

Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais Žingsnis 6
Įdarytus blynus kepkite svieste iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos