Publikavimo data: 2025-08-17
Saldūs blyneliai, įdaryti obuoliais
Blynus mėgsta visi - ir suaugusieji, ir vaikai. Jie derinami su įvairiais produktais, sūrūs ir saldūs. Šiandien norėčiau pasiūlyti gardų obuolių įdarą blynams!
Žingsnis 1
Iš anksto iškepkite blynus pagal mėgstamą receptą. Obuoliai turi būti nulupti.
Žingsnis 2
Obuolius perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais (galite supjaustyti kubeliais arba juostelėmis).
Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite pusę sviesto, sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
Žingsnis 4
Virkite obuolius, kol jie suminkštės ir pakeis spalvą. Atvėsinkite įdarą.
Žingsnis 5
Užtepkite 1 valgomąjį šaukštą įdaro ant blyno ir suvyniokite į voką ar vamzdelį.
Žingsnis 6
Įdarytus blynus kepkite svieste iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos