Publikavimo data: 2024-06-23
Saldūs blyneliai su bananų įdaru
Saldūs blyneliai su bananų įdaru yra puikus visiems pažįstamų klasikinių blynų desertas. Šį patiekalą įvertins saldumynų mėgėjai. Įdarui naudojamas kondensuotas pienas, bananai ir grietinėlės grietinėlė su cukrumi. Turtinga įdarų įvairovė blynus pavers labai skaniais. Toks patiekalas tinka arbatos vakarėliui.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius ir supilkite pieną. Į kiaušinius ir pieną suberkite persijotus miltus ir sodą. Įberkite druskos ir cukraus. Nuolat maišykite plaktuvu ir supilkite vandenį. Į tešlą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, kad tešla nepriliptų prie keptuvės. Išmaišykite blynų tešlą iki tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Kepkite blynus ant įkaitintos keptuvės, kol jie taps auksiniai. Tai trunka maždaug po minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Paruoštą blyną aptepkite kondensuotu pienu. Nulupkite bananus ir sutrinkite juos šakute. Ant kondensuoto pieno užtepkite sutrintus bananus. Atskirame dubenyje mikseriu išplakite grietinėlę su cukraus pudra ir vanile. Paruoštą kremą užtepkite ant bananų. Paruoštą blyną susukite į ritinėlį ir apvyniokite kraštus.
Kategorijos