Publikavimo data: 2024-06-17
Saldūs blyneliai su varškės ir vaisių įdaru
Blini yra vienas populiariausių rusų virtuvės patiekalų, kuris yra populiarus daugelyje pasaulio šalių. Blyneliai su varške ir vaisiais pasižymi unikaliu skoniu ir aromatu. Šis patiekalas jus pasotins visai dienai.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su cukrumi. Supilkite pieną, druską, palaipsniui suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite iki vientisos masės. Į tešlą supilkite augalinį aliejų ir palikite 20 minučių. Blynų tešlos storis turi būti maždaug toks pat kaip kefyro, kad tešla lengvai pasiskirstytų. Sumaišykite varškę, grietinę, cukrų ir truputį vanilės. Smulkiai supjaustykite vaisius ir įmaišykite į gautą varškės masę. Iš varškės mišinio iškočiokite vamzdelių formos blynelius.
Kategorijos