Publikavimo data: 2024-10-14
Saldūs konservuoti arbūzai ir moliūgai
Konservuoti moliūgai su arbūzais - skanus ir gaivus desertas prie arbatos. Maltas imbieras ir cinamonas suteikia neįprasto skonio, o dėl citrinos arbūzas ir moliūgas įgauna saldžiarūgštį skonį. Patiekalas laikomas stiklainiuose, todėl lengvai patieksite jį ant stalo.
Žingsnis 1
Moliūgą ir arbūzą apibarstykite cukrumi ir palikite šiek tiek pastovėti, kol išsiskirs sultys.
Žingsnis 2
Tada užkaitinkite, pavirkite 10 min. ir sudėkite prieskonius: imbierą, supjaustytą citriną ir virkite dar 10 min.
Žingsnis 3
Tada įberkite cinamono ir palikite visiškai atvėsti. Kai atvės, uždėkite ant ugnies ir virkite 30 min. Išpilstykite į iš anksto sterilizuotus stiklainius. Kol stiklainiai visiškai atvės, apverskite juos aukštyn kojomis ir padėkite tamsioje vietoje.
Kategorijos