Saldūs konservuoti arbūzai ir moliūgai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Saldūs konservuoti arbūzai ir moliūgai

Konservuoti moliūgai su arbūzais - skanus ir gaivus desertas prie arbatos. Maltas imbieras ir cinamonas suteikia neįprasto skonio, o dėl citrinos arbūzas ir moliūgas įgauna saldžiarūgštį skonį. Patiekalas laikomas stiklainiuose, todėl lengvai patieksite jį ant stalo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
72 kcal.
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldūs konservuoti arbūzai ir moliūgai Žingsnis 1
Moliūgą ir arbūzą apibarstykite cukrumi ir palikite šiek tiek pastovėti, kol išsiskirs sultys.

Žingsnis 2

Saldūs konservuoti arbūzai ir moliūgai Žingsnis 2
Tada užkaitinkite, pavirkite 10 min. ir sudėkite prieskonius: imbierą, supjaustytą citriną ir virkite dar 10 min.

Žingsnis 3

Saldūs konservuoti arbūzai ir moliūgai Žingsnis 3
Tada įberkite cinamono ir palikite visiškai atvėsti. Kai atvės, uždėkite ant ugnies ir virkite 30 min. Išpilstykite į iš anksto sterilizuotus stiklainius. Kol stiklainiai visiškai atvės, apverskite juos aukštyn kojomis ir padėkite tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos