Saldūs naminiai blyneliai su varške ir sultenėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Saldūs naminiai blyneliai su varške ir sultenėmis

Nepaisant to, kad blynai su varške ir sultenėmis yra populiarūs, kartais jie nebūna švelnūs ir purūs. Pagrindinė to priežastis - recepto tikslumas. Pateiktame variante yra būtent toks produktų balansas, kai blyneliai gaunasi tokie apetitiški. Varškė juose sukuria kreminę tekstūrą, o sultenės - malonią marmelado natą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldūs naminiai blyneliai su varške ir sultenėmis Žingsnis 1
Plaktuvu suplakite 4 kiaušinius, įberkite druskos, cukraus pagal skonį ir krakmolo. Supilkite porą šaukštų pieno ir išmaišykite. Suberkite miltus ir maišykite, kol neliks gumuliukų. Į gautą tirštą ir lipnią tešlą palaipsniui maišydami įmaišykite pieną. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir leiskite tešlai šiek tiek pastovėti. Iškepkite blynus ant grotelių ir leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Saldūs naminiai blyneliai su varške ir sultenėmis Žingsnis 2
Į varškę įberkite cukraus pagal skonį ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės be gumulėlių. Sudėkite sultenes, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Saldūs naminiai blyneliai su varške ir sultenėmis Žingsnis 3
Užtepkite įdarą ant blynų ir suvyniokite į vamzdelį. Dėkite į sviestu pateptą formą. Ant kiekvieno blyno uždėkite po gabalėlį sviesto. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos