Publikavimo data: 2024-06-09
Saldūs ryžiai su kokosų pienu
Košė - tai tiesioginis angliavandenių šaltinis, kuris patiekiamas ne tik su mėsa, daržovėmis ar žuvimi. Ryžių košė yra to įrodymas. Tai puikus pusryčių variantas vaikams arba desertas kaip pudingas. Patiekalui pagaminti prireiks ne daugiau kaip 30 minučių, o ingredientai gana paprasti.
Žingsnis 1
Užpilkite ryžius tekančiu vandeniu ir pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies. Virkite ryžius pasūdytame vandenyje 10 minučių. Supilkite į keptuvę pieną, pagal skonį įberkite cukraus ir viską užvirinkite.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite saldžią košę ir į vidurį įdėkite sviesto. Visą patiekalą apibarstykite tarkuotu šokoladu. Džiovintas vyšnias išdėliokite ratu ir patiekite.
Kategorijos