Publikavimo data: 2024-06-08
Saldūs virti ryžiai
Ryžiai yra nacionalinis Kinijos, Vietnamo, Japonijos ir kitų Azijos šalių patiekalas. Be šio produkto neįmanoma įsivaizduoti mūsų mitybos. Ryžių košė, plovas, įdaryti kopūstai, žuvies kotletai, mėsos kukuliai - visi šie patiekalai mums pažįstami nuo vaikystės. Ryžiai taip pat tinka kaip garnyras prie mėsos, žuvies, jūros gėrybių, daržovių ir kt. Kad virti ryžiai būtų traškūs ir skanūs, pabandykite juos išvirti pagal šį receptą.
Žingsnis 1
Puode užvirinkite vandenį, supilkite kruopas ir druską. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite po dangčiu 20-25 minutes.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Po 25 minučių ryžius sudėkite į sietelį ir dar kartą nuplaukite vandeniu. Grįžkite ryžius į puodą, supilkite aliejų ir gerai išmaišykite.
Kategorijos