Saldūs virti ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Saldūs virti ryžiai

Ryžiai yra nacionalinis Kinijos, Vietnamo, Japonijos ir kitų Azijos šalių patiekalas. Be šio produkto neįmanoma įsivaizduoti mūsų mitybos. Ryžių košė, plovas, įdaryti kopūstai, žuvies kotletai, mėsos kukuliai - visi šie patiekalai mums pažįstami nuo vaikystės. Ryžiai taip pat tinka kaip garnyras prie mėsos, žuvies, jūros gėrybių, daržovių ir kt. Kad virti ryžiai būtų traškūs ir skanūs, pabandykite juos išvirti pagal šį receptą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldūs virti ryžiai Žingsnis 1
Puode užvirinkite vandenį, supilkite kruopas ir druską. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite po dangčiu 20-25 minutes.

Žingsnis 2

Saldūs virti ryžiai Žingsnis 2
Baigti gaminti. Po 25 minučių ryžius sudėkite į sietelį ir dar kartą nuplaukite vandeniu. Grįžkite ryžius į puodą, supilkite aliejų ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos