Saldus vyniotinis su kondensuotu pienu ir riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Saldus vyniotinis su kondensuotu pienu ir riešutais

Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
368 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldus vyniotinis su kondensuotu pienu ir riešutais Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, baltymus plakite iki putų apie 2-4 minutes, suberkite cukrų, trynius, tada miltus, visus ingredientus išplakite iki vientisos masės, skystą tešlą supilkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, tolygiai paskirstykite po visą skardos plotą. Biskvitą kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje ne ilgiau kaip 10 minučių.

Žingsnis 2

Saldus vyniotinis su kondensuotu pienu ir riešutais Žingsnis 2
Paruoškite kremą: kambario temperatūros sviestą išsukite mikseriu iki vientisos masės, supilkite kondensuotą pieną ir plakite apie 2 minutes.

Žingsnis 3

Saldus vyniotinis su kondensuotu pienu ir riešutais Žingsnis 3
Susmulkinkite žemės riešutus ir supjaustykite bananą plonais pusžiedžiais. Paruoštą plutą patepkite kremu, išdėliokite bananus, kelis centimetrus nuo kraštų, kad būtų lengviau susukti plutą. Suvyniokite plutą ir papuoškite viršų kremu bei žemės riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos