Publikavimo data: 2024-05-15
Saldus vyniotinis su kondensuotu pienu ir riešutais
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, baltymus plakite iki putų apie 2-4 minutes, suberkite cukrų, trynius, tada miltus, visus ingredientus išplakite iki vientisos masės, skystą tešlą supilkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, tolygiai paskirstykite po visą skardos plotą. Biskvitą kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje ne ilgiau kaip 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite kremą: kambario temperatūros sviestą išsukite mikseriu iki vientisos masės, supilkite kondensuotą pieną ir plakite apie 2 minutes.
Žingsnis 3
Susmulkinkite žemės riešutus ir supjaustykite bananą plonais pusžiedžiais. Paruoštą plutą patepkite kremu, išdėliokite bananus, kelis centimetrus nuo kraštų, kad būtų lengviau susukti plutą. Suvyniokite plutą ir papuoškite viršų kremu bei žemės riešutais.
Kategorijos