Publikavimo data: 2025-08-18
Šaldytų špinatų tyrė su pienu
Špinatai labai naudingi mūsų organizmui, juose gausu geležies, kalcio, magnio ir cinko. Špinatai turi labai mažai kalorijų, todėl patiekalus iš jų galima valgyti nekenkiant figūrai. Bulvių ir špinatų košė gaunasi labai soti, neįprastos žalios spalvos. Pienas patiekalui suteikia kreminį poskonį. Šią bulvių košę idealiai tinka patiekti su žuvimi arba vištiena. Būtinai paragaukite.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite į keturias dalis ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Česnakus išspauskite per presą.
Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies, sudėkite sviestą, špinatus ir česnaką. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Paragaukite, ar bulvės yra tinkamos. Sudėkite bulves į dubenį, supilkite pieną ir špinatus.
Žingsnis 5
Viską sumalkite trintuvu iki vientisos masės.
Kategorijos