Šaldytų špinatų tyrė su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šaldytų špinatų tyrė su pienu

Špinatai labai naudingi mūsų organizmui, juose gausu geležies, kalcio, magnio ir cinko. Špinatai turi labai mažai kalorijų, todėl patiekalus iš jų galima valgyti nekenkiant figūrai. Bulvių ir špinatų košė gaunasi labai soti, neįprastos žalios spalvos. Pienas patiekalui suteikia kreminį poskonį. Šią bulvių košę idealiai tinka patiekti su žuvimi arba vištiena. Būtinai paragaukite.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Šaldytų špinatų tyrė su pienu Žingsnis 1
Bulves supjaustykite į keturias dalis ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Šaldytų špinatų tyrė su pienu Žingsnis 2
Česnakus išspauskite per presą.

Žingsnis 3

Šaldytų špinatų tyrė su pienu Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies, sudėkite sviestą, špinatus ir česnaką. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Šaldytų špinatų tyrė su pienu Žingsnis 4
Paragaukite, ar bulvės yra tinkamos. Sudėkite bulves į dubenį, supilkite pieną ir špinatus.

Žingsnis 5

Šaldytų špinatų tyrė su pienu Žingsnis 5
Viską sumalkite trintuvu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos