Publikavimo data: 2025-08-17
Šaldytų žiedinių kopūstų tyrės receptas
Šaldyta žiedinių kopūstų tyrė - tai meilė! Apie meilę sveikam maisto gaminimui, kuris nenustoja džiuginti ir stebinti savo skonių palete. Saugokite mažas paslaptis, iš ko tyrelė pagaminta, - ir pamatysite, ką jos jums papasakos. Pridėjus pieno ir sviesto, kopūstai įgauna kitokį skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite žiedynus dideliame kiekyje pasūdyto verdančio vandens. Vėl išvirkite po 10 minučių ir peiliu patikrinkite, ar vienas žiedynas minkštas. Paruoštus nusausinkite.
Žingsnis 2
Padėkite keptuvę ant tvirto paviršiaus. Panardinamuoju maišytuvu arba virtuviniu kombainu sutrinkite žiedynus iki vientisos masės. Kad būtų lengviau, iš karto įdėkite sviestą, pipirus ir pieną.
Žingsnis 3
Gerai išminkykite tyrę, kad joje neliktų gumuliukų. Paragaukite ir pagardinkite druska. Dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Tyrę sudėkite į lėkštę, papuoškite petražolės lapeliu.
Žingsnis 5
Šaldyta žiedinių kopūstų tyrė paruošta. Gero apetito!
Kategorijos