Šaldytų žiedinių kopūstų tyrės receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šaldytų žiedinių kopūstų tyrės receptas

Šaldyta žiedinių kopūstų tyrė - tai meilė! Apie meilę sveikam maisto gaminimui, kuris nenustoja džiuginti ir stebinti savo skonių palete. Saugokite mažas paslaptis, iš ko tyrelė pagaminta, - ir pamatysite, ką jos jums papasakos. Pridėjus pieno ir sviesto, kopūstai įgauna kitokį skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Šaldytų žiedinių kopūstų tyrės receptas Žingsnis 1
Išvirkite žiedynus dideliame kiekyje pasūdyto verdančio vandens. Vėl išvirkite po 10 minučių ir peiliu patikrinkite, ar vienas žiedynas minkštas. Paruoštus nusausinkite.

Žingsnis 2

Šaldytų žiedinių kopūstų tyrės receptas Žingsnis 2
Padėkite keptuvę ant tvirto paviršiaus. Panardinamuoju maišytuvu arba virtuviniu kombainu sutrinkite žiedynus iki vientisos masės. Kad būtų lengviau, iš karto įdėkite sviestą, pipirus ir pieną.

Žingsnis 3

Šaldytų žiedinių kopūstų tyrės receptas Žingsnis 3
Gerai išminkykite tyrę, kad joje neliktų gumuliukų. Paragaukite ir pagardinkite druska. Dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Šaldytų žiedinių kopūstų tyrės receptas Žingsnis 4
Tyrę sudėkite į lėkštę, papuoškite petražolės lapeliu.

Žingsnis 5

Šaldyta žiedinių kopūstų tyrė paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos