Saldžiarūgštis pikantiškas sacebeli padažas žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Saldžiarūgštis pikantiškas sacebeli padažas žiemai

Gruzijos sacebeli padažas yra vienas populiariausių padažų šalyje. Nenuostabu, kad jis pelnė meilę ir mūsų šalyje, nes jį galima patiekti su visais patiekalais, kurių skonį jis stebėtinai sustiprina ir nuspalvina aromatais. Sacebeli galima paruošti ir laikyti iki pavasario. Atidarytas padažo indelis visada pravers, patiekalams suteiks pikantiškų, aštrių, aštrių natų, primins vasarą su jos gausiomis dovanomis. Žiemą jie slepiami stiklainiuose, kaip ir šis padažas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldžiarūgštis pikantiškas sacebeli padažas žiemai Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorus ir saldžiąsias paprikas gabalėliais, tinkamais maišytuvui. Sudėkite juos į dubenį ir susmulkinkite iki vientisos masės. Atskirame skirtuke susmulkinkite karčiąsias paprikas ir žoleles. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba perbraukite per presą.

Žingsnis 2

Saldžiarūgštis pikantiškas sacebeli padažas žiemai Žingsnis 2
Į puodą sudėkite supjaustytas paprikas ir pomidorus ir troškinkite 30 minučių. Suberkite druską, cukrų, kalendrą ir virkite dar 15-20 minučių. Tada sudėkite susmulkintas žoleles ir aštriąsias paprikas ir išvirkite padažą iki norimo tirštumo.

Žingsnis 3

Saldžiarūgštis pikantiškas sacebeli padažas žiemai Žingsnis 3
Įdėkite sutrintą česnaką. Pavirkite kelias minutes ir supilkite į paruoštus sausus stiklainius. Užsukite dangtelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos