Žiemos prieskoniais pagardinti krienai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Žiemos prieskoniais pagardinti krienai

Krienų šaknis buvo renkama nuo seniausių laikų. Ji buvo naudojama kaip antibakterinių savybių turintis prieskonis. Dabar yra daugybė receptų, leidžiančių namuose pasigaminti skanų ir sveiką užkandį. Į tarkuotus krienus dedama pomidorų, česnakų, graikinių riešutų. Paprastas klasikinis krienų pagardų žiemai receptas stiklainiuose reiškia paruošimą be sterilizacijos ir virimo.
Gaminimo laikas
1460 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiemos prieskoniais pagardinti krienai Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų ir druską, įberkite cinamono ir gvazdikėlių. Užvirinkite, atvėsinkite, supilkite actą. Uždenkite dangčiu ir palikite 24 valandoms.

Žingsnis 2

Žiemos prieskoniais pagardinti krienai Žingsnis 2
Susmulkinkite krienus. Nuluptą krienų šaknį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir susmulkinkite virtuviniu kombainu.

Žingsnis 3

Žiemos prieskoniais pagardinti krienai Žingsnis 3
Išsaugokite krienus. Sumaišykite susmulkintus krienus su marinatu ir išmaišykite. Sudėkite į mažus stiklainius, užsukite dangteliais ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos