Publikavimo data: 2024-05-26
Žiemos krapų padažas
Krapų padažas - aromatingas priedas įvairiems patiekalams, kurį galima naudoti ne tik vasaros sezonu, bet ir ruošti žiemai. Tokio suktinuko receptas yra paprastas ir nepareikalaus daug kulinarinių žinių ir įgūdžių. Svarbiausia čia - jauni krapai, nes jie yra švelnesni ir kvapnesni. Šio padažo galite dėti į mėsos, žuvies ir daržovių patiekalus, taip pat sriubas ir salotas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sutarkuokite citrinos žievelę.
Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite.
Žingsnis 4
Perpilkite krapų padažą į sterilizuotą stiklainį ir uždarykite dangteliu.
Kategorijos