Žiemos krapų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Žiemos krapų padažas

Krapų padažas - aromatingas priedas įvairiems patiekalams, kurį galima naudoti ne tik vasaros sezonu, bet ir ruošti žiemai. Tokio suktinuko receptas yra paprastas ir nepareikalaus daug kulinarinių žinių ir įgūdžių. Svarbiausia čia - jauni krapai, nes jie yra švelnesni ir kvapnesni. Šio padažo galite dėti į mėsos, žuvies ir daržovių patiekalus, taip pat sriubas ir salotas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiemos krapų padažas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Žiemos krapų padažas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sutarkuokite citrinos žievelę.

Žingsnis 3

Žiemos krapų padažas Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite.

Žingsnis 4

Žiemos krapų padažas Žingsnis 4
Perpilkite krapų padažą į sterilizuotą stiklainį ir uždarykite dangteliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos