Publikavimo data: 2025-08-19
Salierų šaknų tyrė
Saliero šaknis retai būna pagrindinis patiekalų ingredientas, nes ji turi daugeliui žmonių būdingą aitrų, specifinį skonį. Tačiau ją sumaišius su tiršta, švelnia grietinėle, gaunama puiki tyrė, kurią galima naudoti kaip garnyrą arba patiekti kaip atskirą patiekalą. Tiems, kurie mėgsta minkštą, oro tyrę be aitraus skonio, rekomenduojame rinktis ne per senas salierų šaknis, nes jos bus švelnesnio skonio.
Žingsnis 1
Smulkiai sutarkuokite česnaką ir sudėkite į atskirą gilų indą.
Žingsnis 2
Saliero šaknį supjaustykite kubeliais, 20 minučių pavirkite piene ir sudėkite ant česnako. Įdėkite sviesto.
Žingsnis 3
Pagardinkite druska. Viską plakite mikseriu 10-15 minučių, kol pasidarys tiršta tyrė.
Žingsnis 4
Sudėkite bulvių košę į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos