Salierų šaknų tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Salierų šaknų tyrė

Saliero šaknis retai būna pagrindinis patiekalų ingredientas, nes ji turi daugeliui žmonių būdingą aitrų, specifinį skonį. Tačiau ją sumaišius su tiršta, švelnia grietinėle, gaunama puiki tyrė, kurią galima naudoti kaip garnyrą arba patiekti kaip atskirą patiekalą. Tiems, kurie mėgsta minkštą, oro tyrę be aitraus skonio, rekomenduojame rinktis ne per senas salierų šaknis, nes jos bus švelnesnio skonio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Salierų šaknų tyrė Žingsnis 1
Smulkiai sutarkuokite česnaką ir sudėkite į atskirą gilų indą.

Žingsnis 2

Salierų šaknų tyrė Žingsnis 2
Saliero šaknį supjaustykite kubeliais, 20 minučių pavirkite piene ir sudėkite ant česnako. Įdėkite sviesto.

Žingsnis 3

Salierų šaknų tyrė Žingsnis 3
Pagardinkite druska. Viską plakite mikseriu 10-15 minučių, kol pasidarys tiršta tyrė.

Žingsnis 4

Salierų šaknų tyrė Žingsnis 4
Sudėkite bulvių košę į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos