Publikavimo data: 2025-08-20
Šalies varškės dipas
Pats paprasčiausias ir skaniausias receptas.
Žingsnis 1
Paruoškite varškę, jei ji šaldyta, atšildykite.
Žingsnis 2
Tešlai reikia minkšto sviesto, kiaušinius išplakite su 3 šaukštais cukraus, sudėkite sviestą, miltus, kepimo miltelius, galite įpilti 2 šaukštus pieno. Užminkykite elastingą minkštą tešlą.
Žingsnis 3
Į varškę suberkite cukrų, vaniliną, grietinę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Iškirpkite norimo dydžio apskritimą, į vieną pusę dėkite varškės įdarą.
Žingsnis 5
Uždenkite tešlą ir šiek tiek prispauskite kraštus.
Žingsnis 6
30 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Baigta!
Kategorijos