Šalies varškės dipas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Šalies varškės dipas

Pats paprasčiausias ir skaniausias receptas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Šalies varškės dipas Žingsnis 1
Paruoškite varškę, jei ji šaldyta, atšildykite.

Žingsnis 2

Šalies varškės dipas Žingsnis 2
Tešlai reikia minkšto sviesto, kiaušinius išplakite su 3 šaukštais cukraus, sudėkite sviestą, miltus, kepimo miltelius, galite įpilti 2 šaukštus pieno. Užminkykite elastingą minkštą tešlą.

Žingsnis 3

Šalies varškės dipas Žingsnis 3
Į varškę suberkite cukrų, vaniliną, grietinę ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Šalies varškės dipas Žingsnis 4
Iškirpkite norimo dydžio apskritimą, į vieną pusę dėkite varškės įdarą.

Žingsnis 5

Šalies varškės dipas Žingsnis 5
Uždenkite tešlą ir šiek tiek prispauskite kraštus.

Žingsnis 6

Šalies varškės dipas Žingsnis 6
30 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Baigta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, įspūdingas receptas, klasika, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, užkandis, bandelės, pyragai, dešra, namų receptai, receptų knyga, varškės pyragas, varškės pyragas, varškės bandelės, varškės pyragai, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių pusryčiai, grietinės pyragas, varškės pusryčiai, kiaušinių suktinukai, grietinės bandelės, kiaušinių tešla

Kategorijos