Publikavimo data: 2025-08-20
Salo "Šeimai"
Šį receptą, kaip ir visus savo receptus, gaminu įsiklausydama į savo šeimos skonį. Tikiuosi, kad jis patiks ir jums. Reikės palaukti kelias dienas, kol lašiniai visiškai iškeps, bet laukti tikrai verta.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius 3 cm x 4 cm dydžio griežinėliais.
Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį įtrinkite druska, pipirais ir pabarstykite česnaku.
Žingsnis 3
Sudėkite gabalėlius į gilų dubenį arti vienas kito. Tarp jų įdėkite keletą lauro lapų.
Žingsnis 4
Uždenkite juos lėkšte ant viršaus
Žingsnis 5
Palikite lašinius po lizdu kambario temperatūroje tris dienas.
Žingsnis 6
Tada 5 dienoms padėkite į šaldytuvą ir patikrinkite, ar sūrymas neišbėgo.
Žingsnis 7
Išimkite po 5 dienų. Kiekvieną gabalėlį nuplaukite ir įtrinkite džiovintu česnaku.
Žingsnis 8
Lašinius laikykite šaldiklyje. Prieš patiekdami neatšildydami supjaustykite plonais gabalėliais.
Kategorijos