Salo "Šeimai" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salo "Šeimai"

Šį receptą, kaip ir visus savo receptus, gaminu įsiklausydama į savo šeimos skonį. Tikiuosi, kad jis patiks ir jums. Reikės palaukti kelias dienas, kol lašiniai visiškai iškeps, bet laukti tikrai verta.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
678 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
74 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Salo "Šeimai" Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius 3 cm x 4 cm dydžio griežinėliais.

Žingsnis 2

Salo "Šeimai" Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį įtrinkite druska, pipirais ir pabarstykite česnaku.

Žingsnis 3

Salo "Šeimai" Žingsnis 3
Sudėkite gabalėlius į gilų dubenį arti vienas kito. Tarp jų įdėkite keletą lauro lapų.

Žingsnis 4

Salo "Šeimai" Žingsnis 4
Uždenkite juos lėkšte ant viršaus

Žingsnis 5

Salo "Šeimai" Žingsnis 5
Palikite lašinius po lizdu kambario temperatūroje tris dienas.

Žingsnis 6

Salo "Šeimai" Žingsnis 6
Tada 5 dienoms padėkite į šaldytuvą ir patikrinkite, ar sūrymas neišbėgo.

Žingsnis 7

Išimkite po 5 dienų. Kiekvieną gabalėlį nuplaukite ir įtrinkite džiovintu česnaku.

Žingsnis 8

Lašinius laikykite šaldiklyje. Prieš patiekdami neatšildydami supjaustykite plonais gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos