Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos "Caro džiaugsmas" su kalmarais ir krabų lazdelėmis
Kalmarai ir raudonieji ikrai net paprasčiausias salotas su krabų lazdelėmis gali paversti gurmanišku aukštosios virtuvės patiekalu. Raudonuosiuose ikruose gausu fosforo, geležies, jodo ir kalio, Omega 3 ir Omega 6 riebalų. O kalmarai turi daug baltymų, B6, E ir C grupės vitaminų. Nė viename iš šių ingredientų nėra cholesterolio ir jie nekenkia organizmui. Visi kartu jie yra sotus sveikų produktų derinys, kuris tikrai patiks jūsų svečiams ir artimiesiems.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite agurką.
Žingsnis 2
Krabų lazdeles smulkiai supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Virtą vištos kiaušinį supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 4
Sumaišykite raudonuosius ikrus, griežinėliais pjaustytą agurką, smulkintą vištienos kiaušinį, krabų lazdeles, majonezą ir kalmarus.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami salotas papuoškite raudonaisiais ikrais ir patiekite.
Kategorijos