Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Caro paltas"
Salotos "Caro kailis" yra tikra bet kokio šventinio stalo puošmena. Įdomi patiekimo forma ir neįprastas ingredientų derinys patrauks bet kurio gurmano dėmesį. Be išorinio grožio, salotos labai naudingos dėl jų sudėtyje esančių jūros gėrybių. Šviežias obuolys suteiks malonaus rūgštaus poskonio, o raudonieji ikrai suteiks patiekalui įmantrumo.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Bulves nulupkite ir taip pat sutarkuokite. Nuplaukite obuolį, jei reikia, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Taip pat sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Pradėkite dėlioti sluoksnius. Ant lėkštės uždėkite kepimo žiedą ir suformuokite salotas. Pirmuoju sluoksniu išklokite bulves ir patepkite jas majonezu. Tada paskirstykite kalmarus ir vėl užtepkite majonezo tinklelį. Sudėkite obuolį, tarkuotus kiaušinius, viską ištepkite majonezu ir salotas apibarstykite sūriu.
Kategorijos