Salotos "Caro paltas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Caro paltas"

Salotos "Caro kailis" yra tikra bet kokio šventinio stalo puošmena. Įdomi patiekimo forma ir neįprastas ingredientų derinys patrauks bet kurio gurmano dėmesį. Be išorinio grožio, salotos labai naudingos dėl jų sudėtyje esančių jūros gėrybių. Šviežias obuolys suteiks malonaus rūgštaus poskonio, o raudonieji ikrai suteiks patiekalui įmantrumo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.65/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Caro paltas" Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Bulves nulupkite ir taip pat sutarkuokite. Nuplaukite obuolį, jei reikia, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Taip pat sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Salotos "Caro paltas" Žingsnis 2
Pradėkite dėlioti sluoksnius. Ant lėkštės uždėkite kepimo žiedą ir suformuokite salotas. Pirmuoju sluoksniu išklokite bulves ir patepkite jas majonezu. Tada paskirstykite kalmarus ir vėl užtepkite majonezo tinklelį. Sudėkite obuolį, tarkuotus kiaušinius, viską ištepkite majonezu ir salotas apibarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos