Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Caro užkandis"
Salotos "Caro užkandis" - skanus ir nesudėtingas patiekalas, kuriame gardžios jūros gėrybės puikiai dera su sultingais pomidorais ir švelniais kiaušiniais. Salotų išskirtinis bruožas - patiekimas: mažose tartaletėse su raudonaisiais ikrais ir žalumynais. Dėl to patiekalas gaunasi dar originalesnis. Beje, jei pageidaujate, salotas galite paįvairinti majonezą pakeisdami grietine. Tokiu atveju užkandis įgaus naują skonį ir kartu taps sveikesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Lašišos filė lengvai nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais, jei reikia, išimkite kaulus. Tą patį pakartokite su nuluptais kiaušiniais, pomidorais ir kalmarais. Krevetes taip pat galima supjaustyti, jei norite, tačiau tai nėra būtina.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite visus paruoštus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite. Po to patiekalą apliekite majonezu ir dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos