Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos "Carskij" su ananasais, vištiena ir grybais
Karališkos salotos su ananasais, vištiena ir grybais. Ar žaisime transformacijos žaidimą? Čia paprasti, iš pažiūros nesudėtingi ingredientai tampa stebuklingu burtažodžiu, kuris sukviečia visus namuose esančius žmones. Kvepia keptais grybais, švelnia vištienos filė ir ananasais, kurie salotoms suteikia ypatingos, saldžiarūgštės rūgštelės.
Žingsnis 1
Atskirkite vištieną nuo kaulo ir supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Supjaustykite ananasų žiedus atsitiktinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus. Ant didelės ugnies apkepkite grybus. Taip grybuose esantis skystis greitai išgaruos ir gausite traškius gabalėlius.
Žingsnis 5
Į gilų dubenį sudėkite vištienos gabalėlius.
Žingsnis 6
Kepintus grybus sudėkite ant vištienos patiekalo.
Žingsnis 7
Sudėkite ananasų gabaliukus ir plonu sluoksniu užtepkite majonezo.
Žingsnis 8
Kiaušinius nulupkite, atskirkite trynius nuo baltymų. Atskirai juos sutarkuokite smulkia tarka. Į dubenį pirmiausia sudėkite baltymus, paskui trynius.
Kategorijos