Publikavimo data: 2025-08-21
Salotos "Carskij" su ananasais, vištiena ir kukurūzais
"Tsarsky" su ananasais, vištiena ir kukurūzais - patiekalas, kurio dar nesate ragavę. Salotos priklauso naujam meniu, kuris sudarytas atsižvelgiant į tai, kad gaminti reikia ne tik skaniai, bet ir greitai! Plius produktų derinamumas. Salotos surenkamos iš to, ką turite šaldytuve, ir, atvirkščiai, tie produktai, kurie liko nuo salotų, gali būti lengvai panaudoti picai, sumuštiniams ir karštiesiems patiekalams gaminti.
Žingsnis 1
Atskirkite vištieną nuo kaulo ir supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Ananasų žiedus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Keptuvėje augaliniame aliejuje kepkite grybus, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 5
Kol grybai kepa, pasirūpinkite svogūnais ir česnakais. Pirmąjį smulkiai supjaustykite, o antrąjį perbraukite per česnakų presą. Į gilų dubenį sudėkite pakepintus grybus, susmulkintą svogūną ir česnaką.
Žingsnis 6
Paruoškite sūrio drožles, sutarkuodami sūrį smulkia tarka. Sudėkite į salotas kartu su smulkintais ananasais.
Žingsnis 7
Pagardinkite pipirais, druska ir majonezu. Prieš įdėdami vištieną, paragaukite skonio.
Žingsnis 8
Sudėkite salotas. Į dubenį su ananasais, sūriu, grybais, svogūnais ir česnakais sudėkite vištienos gabalėlius ir dalį kukurūzų. Viską gerai išmaišykite. Likę kukurūzai tiks neįprastai salotų porcijai.
Kategorijos