Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos "Carskij" su džiovintomis slyvomis
Karališkos salotos su džiovintomis slyvomis - patiekalas tiems, kurie leidžia sau pačius skaniausius dalykus! Virta vištienos krūtinėlė su džiovintomis slyvomis ir sūrio drožlėmis... Puiku! Tegul salotos netinka tiems, kurie nuolat laikosi dietos, tačiau likusieji supras, ko atsisako visi, įpratę valgyti kopūstų lapus.
Žingsnis 1
Atskirkite vištieną nuo kaulo ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Slyvas supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 3
Susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 4
Į dubenį aukštais kraštais sudėkite vištienos kubelius.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, atskirame dubenyje sumaišykite su majonezu.
Žingsnis 6
Ant vištienos gabalėlių dėkite sūrio ir majonezo mišinio. Čia pat įberkite šiek tiek druskos ir maltų pipirų.
Žingsnis 7
Ant viršaus uždėkite slyvų griežinėlius.
Žingsnis 8
Visiškai sukomplektuokite salotas. Sudėkite tarkuotų baltymų, sumaišytų su majonezu ir česnaku, sluoksnį, tada į vidurį sudėkite tarkuotus trynius, kad susidarytų apskritimas, o kraštuose išdėliokite graikinius riešutus.
Kategorijos