Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos "Carskij" su džiovintomis slyvomis ir grybais
Salotos "Regal" su džiovintomis slyvomis ir grybais. Bet kurioje apgyvendintoje pilyje, net jei tai yra nuomojamas kambarys, yra vietos skaniam maistui. Tegul auksinė karūna guli kur nors muziejuje, o brangus šilkas randamas tik filmavimuose... Ne tai svarbiausia!
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite džiovintas slyvas.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Grybus apkepkite ant didelės ugnies su šlakeliu augalinio aliejaus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Sudėkite vištienos gabalėlius į gilų dubenį, po to - supjaustytas džiovintas slyvas.
Žingsnis 6
Užtepkite ploną majonezo sluoksnį.
Žingsnis 7
Supjaustykite svogūną ir sudėkite jį ant majonezo sluoksnio. Sutarkuokite sūrį, sudėkite jį ant kito sluoksnio, tada sudėkite grybus.
Žingsnis 8
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Kiaušinių baltymus sutarkuokite. Sudėkite į lėkštę taip, kad tryniai būtų paskutinis sluoksnis ir sudarytų tirštą geltoną foną. Tarp sluoksnių galite įpilti daugiau majonezo ir įberti druskos bei pipirų, tačiau tai nėra būtina.
Kategorijos