Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Carskij" su ikrais, lašiša ir krevetėmis
"Caro" salotos su ikrais, lašiša ir krevetėmis yra skanus ir kartu labai maistingas patiekalas, paruoštas sluoksniais. Visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje ir sukuria įdomų skonio balansą. O užkandį papildo subtilus sūris, suteikiantis malonų sūrų poskonį. Beje, jei norite, krevetes galite pakeisti kalmarais, o vietoj įprastos žuvies - rūkyta žuvimi. Šis patiekalo variantas pasirodys ne mažiau skanus ir įdomus.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Tą patį padarykite ir su raudona žuvimi, jei reikia, išimkite kaulus. Pusę krevečių supjaustykite nedideliais gabalėliais, o kitą pusę palikite papuošimui. Nuluptus kiaušinius perpjaukite į dvi dalis. Išimkite trynį, o baltymą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Kad patiekalas atrodytų patraukliau, salotų lapus sudėkite į lėkštę. Ant viršaus išdėliokite griežinėliais supjaustytus kiaušinių baltymus, aptepkite juos majonezu. Tada išdėliokite raudonąją žuvį, majonezą, bulves, vėl majonezą ir krevetes. Pabaigoje pabarstykite lėkštę tarkuotu sūriu ir išdėliokite raudonuosius ikrus, padarydami salotų "kepurėlę".
Kategorijos