Salotos "Carskij" su kalmarais ir krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Carskij" su kalmarais ir krevetėmis

Salotos su kalmarais ir krevetėmis yra malonios konsistencijos ir švelnaus skonio. Virtas kiaušinis, midijos, švieži agurkai ir aisbergo salotos papildo ir pagerina salotų skonį. Ruošiant galima rinktis bet kokio dydžio ir veislės krevetes, taip pat pagal skonį pasirinkti salotų padažą. Tai gali būti paprastas lengvas padažas iš sojų padažo ir alyvuogių aliejaus arba įprastas majonezas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su kalmarais ir krevetėmis Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Padažui sumaišykite sojų padažą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su kalmarais ir krevetėmis Žingsnis 2
Išvirkite kalmarus ir krevetes. Užvirinkite vandenį puode. Tada pasūdykite ir po vieną kalmarą 15 sekundžių panardinkite į vandenį. Atvėsinkite juos ir supjaustykite žiedais. Į kitą puodą įpilkite vandens, įberkite druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Į verdantį vandenį sudėkite krevetes ir virkite apie 5 minutes. Tada atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite, tris krevetes pasilikdami patiekimui.

Žingsnis 3

Salotos "Carskij" su kalmarais ir krevetėmis Žingsnis 3
Išvirkite kiaušinius. Į puodą įpilkite šalto vandens, įberkite druskos ir įmuškite kiaušinius. Užvirus pavirkite 10 minučių. Nusausinkite ir atvėsinkite. Tada nulupkite lukštus ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 4

Salotos "Carskij" su kalmarais ir krevetėmis Žingsnis 4
Sumaišykite ingredientus. Sudėkite kalmarus, krevetes, midijas, kiaušinius, agurkus, salotų lapus į salotinę ir užpilkite padažu. Išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos