Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Carskij" su krabų lazdelėmis ir kalmarais
"Caro" salotos su kalmarais ir krabų lazdelėmis pasižymi dideliu baltymų kiekiu ir sultingumu. Tolimųjų Rytų kalmarai laikomi pačiais skaniausiais, o šiurkščiausia šių jūros gėrybių dalis yra žiedai. Kad salotos išeitų švelnios, rekomenduojama pirmenybę teikti filė. Renkantis krabų lazdeles būtina atkreipti dėmesį į sudėtį. Svarbu, kad pirmoje vietoje būtų maltas surimio, o ne sojos baltymas.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Supjaustykite kalmarų filė, kiaušinius, agurkus ir krabų lazdeles kubeliais. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite ryžius, kalmarų filė, kiaušinius, krabų lazdeles, agurkus ir žalumynus. Pagal skonį įpilkite majonezo ir druskos. Kruopščiai išmaišykite. Išdėliokite salotas į porcijinius salotinius dubenėlius.
Kategorijos