Salotos "Carskij" su krevetėmis ir ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir ikrais

"Karališkosios" salotos visiškai pateisins savo pavadinimą, jei pridėsite raudonųjų ikrų - baltymų, kalcio, jodo, riebaluose tirpių vitaminų A, E, D šaltinį. Jei įmanoma, pirkite ikrus pagal svorį, kad patikrintumėte jų kokybę. Gero produkto ikrai nėra padengti plėvele, maži, sveiki, paspaudus plyšta. Ikrų spalva skirtinga, nuo gelsvos iki raudonos, ne ryški, kvapas malonus, šiek tiek juntamas. Jei ikrai rusų gamybos, regionas yra Kamčiatka, datos - nuo birželio iki rugsėjo mėn.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir ikrais Žingsnis 1
Supjaustykite karališkųjų salotų ingredientus. Kalmarus ir krabų lazdeles supjaustykite ne storesniais nei 2 mm griežinėliais. Krevetes palikite sveikas. Sūrį ir česnaką susmulkinkite tarka.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir ikrais Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Į dubenį sudėkite kalmarus ir krabų lazdeles, įdėkite sūrio, česnako, krevečių ir ikrų. Apšlakstykite majonezu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos