Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Carskij" su krevetėmis ir ikrais
"Karališkosios" salotos visiškai pateisins savo pavadinimą, jei pridėsite raudonųjų ikrų - baltymų, kalcio, jodo, riebaluose tirpių vitaminų A, E, D šaltinį. Jei įmanoma, pirkite ikrus pagal svorį, kad patikrintumėte jų kokybę. Gero produkto ikrai nėra padengti plėvele, maži, sveiki, paspaudus plyšta. Ikrų spalva skirtinga, nuo gelsvos iki raudonos, ne ryški, kvapas malonus, šiek tiek juntamas. Jei ikrai rusų gamybos, regionas yra Kamčiatka, datos - nuo birželio iki rugsėjo mėn.
Žingsnis 1
Supjaustykite karališkųjų salotų ingredientus. Kalmarus ir krabų lazdeles supjaustykite ne storesniais nei 2 mm griežinėliais. Krevetes palikite sveikas. Sūrį ir česnaką susmulkinkite tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Į dubenį sudėkite kalmarus ir krabų lazdeles, įdėkite sūrio, česnako, krevečių ir ikrų. Apšlakstykite majonezu ir išmaišykite.
Kategorijos