Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi

"Caro" salotos su krevetėmis ir raudona žuvimi - tai lengvai paruošiamas užkandis, kurio pagrindą sudaro maistingos jūros gėrybės ir kiaušiniai. Paruoštas užkandis pasirodo ne tik skanus, bet ir sveikas. Vitaminai ir riebalų rūgštys, įeinantys į salotoms skirtų produktų sudėtį, teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, taip pat stiprina imuninę sistemą. Majonezą salotose galima pakeisti grietine. Tokiu atveju patiekalas bus sveikesnis, o jo kaloringumas sumažės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Dideles krevetes supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, mažas palikite sveikas. Žuvį susmulkinkite, išimkite kaulus. Nuluptus kiaušinius susmulkinkite. Didžiausius salotų lapus suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite paruoštus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite. Užpilkite indą majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą išmaišykite. Į paruoštų salotų vidurį įdėkite raudonųjų ikrų ir patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vakarienė, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, caro salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, kiaušinių salotos, majonezo salotos, raudonųjų ikrų salotos, daržovių salotos, česnakinės salotos, tartaletės salotos

Kategorijos