Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi
"Caro" salotos su krevetėmis ir raudona žuvimi - tai lengvai paruošiamas užkandis, kurio pagrindą sudaro maistingos jūros gėrybės ir kiaušiniai. Paruoštas užkandis pasirodo ne tik skanus, bet ir sveikas. Vitaminai ir riebalų rūgštys, įeinantys į salotoms skirtų produktų sudėtį, teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, taip pat stiprina imuninę sistemą. Majonezą salotose galima pakeisti grietine. Tokiu atveju patiekalas bus sveikesnis, o jo kaloringumas sumažės.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Dideles krevetes supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, mažas palikite sveikas. Žuvį susmulkinkite, išimkite kaulus. Nuluptus kiaušinius susmulkinkite. Didžiausius salotų lapus suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite paruoštus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite. Užpilkite indą majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą išmaišykite. Į paruoštų salotų vidurį įdėkite raudonųjų ikrų ir patiekite į stalą.
Kategorijos