Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi

"Caro" salotos su krevetėmis ir raudona žuvimi - tai lengvai paruošiamas užkandis, kurio pagrindą sudaro maistingos jūros gėrybės ir kiaušiniai. Paruoštas užkandis pasirodo ne tik skanus, bet ir sveikas. Vitaminai ir riebalų rūgštys, įeinantys į salotoms skirtų produktų sudėtį, teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, taip pat stiprina imuninę sistemą. Majonezą salotose galima pakeisti grietine. Tokiu atveju patiekalas bus sveikesnis, o jo kaloringumas sumažės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Dideles krevetes supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, mažas palikite sveikas. Žuvį susmulkinkite, išimkite kaulus. Nuluptus kiaušinius susmulkinkite. Didžiausius salotų lapus suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su krevetėmis ir raudona žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite paruoštus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite. Užpilkite indą majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą išmaišykite. Į paruoštų salotų vidurį įdėkite raudonųjų ikrų ir patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos