Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos "Carskij" su kumpiu ir džiovintomis slyvomis
Salotos netilps į meniu, jei gaminsite kartą per savaitę ir taupysite laiką viskam. Tai nėra taupu. Arba itin sveikos dėl majonezo.
Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį nedideliais 3-4 cm ilgio ir 1-3 mm storio šiaudeliais. Toks pjaustymas prancūzų virėjų profesinėje aplinkoje vadinamas julienne.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Slyvas supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 4
Sudėkite salotų ingredientus į gilų dubenį. Tam sutarkuokite obuolį, kiaušinius, sūrį ir išimkite granatų sėklas. Viską sumaišykite, įskaitant džiovintas slyvas, kumpį ir svogūnus. Pagal skonį pagardinkite majonezu.
Žingsnis 5
Sudėkite salotas į serviravimo lėkštes. Papuoškite nesmulkintomis džiovintomis slyvomis, granatų sėklomis ir žolelių lapeliais.
Kategorijos