Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Carskij" su lašiša ir raudonaisiais ikrais
Gausios salotos su lašiša ir raudonaisiais ikrais atrodys vertos šventinio stalo, o jų įspūdinga išvaizda nustebins net daug apie delikatesus išmanantį svečią. Raudonieji ikrai stiprina imunitetą, gerina regėjimą, didina hemoglobino kiekį ir lėtina senėjimą. Renkantis ikrus verta žinoti, kad natūralaus produkto ikrai yra maži, vientisi, trapūs ir sveiki, be plėvelių ir įtrūkimų. Jų spalva gali skirtis priklausomai nuo žuvų veislės ir jų subrendimo laipsnio.
Žingsnis 1
Išvirkite žirnius. Į puodą įpilkite vandens, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Tada jį pasūdykite, supilkite žirnius, palaukite, kol vėl užvirs, nustatykite laiką ir virkite 6-7 minutes. Išmeskite žirnius į sietelį, kad nusivarvėtų.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Lašišą, kumpį, bulves, agurkus, paprikas ir svogūnus supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapų žoleles.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sudėkite žuvį, kumpį, žirnelius, bulves, agurkus, saldžiąją papriką, svogūnus ir krapus į salotinę. Įpilkite majonezo, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Tada sudėkite ikrus ir dar kartą atsargiai išmaišykite salotas.
Kategorijos