Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Carskij" su putpelių kiaušiniais ir raudona žuvimi
"Caro" salotos su raudonąja žuvimi yra prabangus, išskirtinio skonio ir malonaus aromato patiekalas. Užkandis būna labai švelnus, maistingas ir sveikas. Pagal šį receptą paruošto patiekalo patiekimas gerokai skiriasi nuo tradicinio varianto. Savo išvaizda paruoštos salotos primena vyniotinį. Dėl šio varianto užkandis tampa originalesnis ir įdomesnis, tačiau, jei norisi, patiekalą galima dėti sluoksniais. Tokiu atveju nereikės laukti, kol salotos sukietės.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Morkas, bulves ir kiaušinius sutarkuokite vidutine arba stambia tarka. Raudonąją žuvį supjaustykite išilgai juostelėmis, jei reikia, pašalinkite kaulus. Supjaustykite salotų žalumynus.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Ant darbinio paviršiaus išklokite folijos lakštą. Ant viršaus paskleiskite tarkuotas morkas, aptepkite jas majonezu. Po to dėkite bulvių, majonezo, kiaušinių ir vėl majonezo sluoksnį. Pabaigoje išdėliokite raudonąją žuvį, paskirstydami ją palei apatinį kraštą. Likusią vietą užpildykite smulkintomis žolelėmis. Tada atsargiai suvyniokite ingredientus, suformuodami tvirtą ritinį. Dėkite salotas į šaldytuvą 5-6 valandoms. Tada atsargiai nuimkite foliją.
Kategorijos